Dátum: 2024 május 19. (vasárnap) | Ivó, Milán

hírek

TAO

A legszebb karácsonyi ajándékot kapta az UTE Jégkorong- és Labdarúgó Szakosztálya, amit el lehet képzelni - pénz állt a házhoz. Ezért az ajándékért persze keményen meg kellett dolgozni, hiszen a pályázati úton elnyerhető támogatások alapfeltétele, egy szakmailag és formailag is tökéletes pályázati anyag leadása volt.

A társasági adóról szóló törvény értelmében szeptember közepéig pályázhattak a sportegyesületek a felnőtt és az utánpótlás csapatok támogatására, mely anyagok felett a illetékes szakszövetségek ítélkeztek.
A szakmai értékelés lezárultával az UTE jégkorongosai utánpótlás nevelésre 185 120 973. forintot, míg a felnőtt csapat menedzsmentjének személyi kiadásaira csaknem 6,5 millió forintot költhetnek. A labdarúgók utánpótlás csapatának 334 396 480 összegben hagyta jóvá a támogatás kérelmét a Magyar Labdarúgó Szövetség. A megítélt összegek jogosítványt adtak a vezetés kezébe, hogy felkutassák azokat a cégeket, melyek a szakszövetségek által meghatározott összeghatáron belül hajlandóak a törvény által szabályozott módon támogatni az egyes sportágakat. A kapcsolatfelvétel sikerességét mutatja, hogy a fent említett összegek ma már a szakosztályok számláját gyarapítják.
"Az egyesület által benyújtott anyagok sportfejlesztési programjának szakmai tartalmát illetve annak költségvetését házon belül készítettük el a kollégáimmal, ám ezúton is szeretnék köszönetet mondani Újpest Önkormányzatának akik segítettek a pályázatai anyag tökéletesítésében" - mondta Őze István klubigazgató.
A klubvezetés koncepciója alapján a pályázatokat a szakszövetségek által meghatározott sportágfejlesztési programjához igazították, hiszen csak úgy lehet komoly sikereket elérni, ha az egyes sportágak minden nevelési szintjén egy közös cél felé törekednek.

Képek

Atlétika sportnap az UTE-ben! című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41