Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

UTE Ugró Gála 2017!

Nagy öröm számunkra, hogy hosszú idő után 2017. július 21-én ismét versenynek ad otthont szeretett atlétika stadionunk (1046 Budapest Szilágyi út 30). A Magyar Atlétikai Szövetség is támogatását fejezte ki azzal, hogy a felnőttek számára létrehozott Szuper Liga versenyek közül is az egyik állomást ide jelölte ki. Ennek köszönhetően hazánk legjobb ugró (távolugrás, magasugrás) atlétái közül többen jelezték indulási szándékukat már. Mivel a nyár végi Londonban esedékes világbajnokságra ez az utolsó lehetőség teljesíteni a kiküldetési szintet így garantált, hogy az élversenyzők a legjobb formájukban érkeznek hozzánk.

 A felnőtt atléták mellett legkisebb atlétáink is versenyezni fognak párhuzamosan a példaképekkel. Ehhez a kezdeményezésünkhöz több szakosztály is jelezte, hogy csatlakoznának, tehát legfiatalabb sportolóink egy jó hangulatú versenyen ismerkedhetnek meg a későbbi versenytársaikkal. Annak érdekében, hogy a versenyt egész egyesületünk kicsit magáénak is érezze és emlékezetes legyen mindenkinek, több szakosztályunk fog bemutatót tartani a versenyszámok között.

Ezzel az első versennyel szeretnénk elindítani egy folyamatot, ami reményeink szerint később hagyománnyá fog válni: Ha nyár akkor UTE Ugró Gála!

Ehhez szükségünk van minél több atlétikát kedvelőre, hogy jelenlétükkel és szurkolásukkal támogassanak minket és az atlétikát.

A verseny időrendje IDE kattintva érhető el:

Várunk mindenkit szeretettel!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41