Dátum: 2018 június 20. (szerda) | Rafael

hírek

Serdülőink is csapatban versenyeztek

Atlétika szakosztály 2017-09-13 Megtekintések száma: 299

Az elmúlt hétvégén a Felnőtt Csapat Bajnoksággal párhuzamosan rendezték a serdülők számára is ugyanezt a versenyt. Az idei évben szakosztályunk még a serdülő korosztály szemszögéből nézve is fiatal csapattal képviselte egyesületünket. Ez köszönhető a szezon folyamán megkezdett toborzásunknak, amivel az elmúlt években keletkezett hiányokat igyekszünk pótolni. No de nézzük számszerűsítve az eredményeket.

Összesen 21 versenyzőnk állt rajthoz a pontszerző helyek elérése érdekében. Nemek szerint nézve 13-7 volt az arány a lányok javára (összehasonlítás képen tavaly összesen 12 indulónk volt 7-5 arányban a lányok javára).

Versenyzőink közül 4 lánynak és egy fiúnak sikerült pontszerző helyen végeznie. Így végeredményben az induló csapatok közül a 25. helyet sikerült megszereznünk. Ennek ellenére büszkék lehetünk fiataljainkra, hiszen a mezőny legfiatalabb csapata díjat mi nyertük el és még pontszerző helyeink is voltak.

A következő szezonban pedig ezek a fiatalok már sok szép eredményt fognak produkálni szakosztályunk számára ez által tovább öregbítve az UTE dicső nevét!

 

Gratulálunk minden fiatal atlétának és edzőiknek Farkasné Fejes Beának, Szabó Istvánnak és Käfer Leventének!

Hajrá UTE!!!

Képek

Atlétikáink őszi edzőtáborokban című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41