Dátum: 2018 június 20. (szerda) | Rafael

hírek

Országos csúcsot gyalogolt Madarász Viktória a Honvéd Kupán!

Atlétika szakosztály 2017-07-02 Megtekintések száma: 1036

Harmincharmadik alkalommal rendezte meg a Budapesti Honvéd Sportegyesület Atlétikai Szakosztálya a Honvéd Kupa nemzetközi versenyt.

A magyar atléták hazai versenylehetősége mellett az esemény minden évben lehetőséget ad a klub régebbi kiválóságainak a találkozásra és a már eltávozott kiemelkedő eredményességű honvéd-atlétákról való megemlékezésre. Idén sem volt ez másképp, a színvonalas körülmények között megrendezett eseményen kilenc volt nagyszerű atléta, sportvezető emlékét őrizte egy-egy versenyszám és sok régi top atléta örült egymásnak a nézők között.

Országos csúcsnak tapsolhattak a borús, szeles, záporral is tarkított időjárásban a legkitartóbbak. A hosszú program végén Madarász Viktória megjavította az általa tartott 5000 méteres gyaloglás hazai legjobb idejét, 21:02,42-vel ért célba a 12 és fél kör megtétele után (régi: 21:17,00 – 2015).

Vikit a verseny után, két felkészülés között értük el: "Szlovákiában, a Csorba-tónál voltunk a verseny előtt magaslati edzőtáborban. Az 5000 métert a VB felkészülés részeként használtuk. A futás alatt majdnem ideális körülmények voltak. Nagyon örülök, hogy a felkészülés ezen stádiumában sikerült egy újabb országos csúcsot elérnem. Az élet nem áll meg. hétfőn utazom is tovább újabb magaslati táborba!"

További eredmények:

A férfi 100 méter B döntőjében Havasi Róbert a harmadik helyen ért célba.

A női 100 méter A döntőjében Furulyás Lilli a hetedik lett.

A női hármasugrás fináléjában Kühne Gréta a negyedik helyen végzett.

A többi eredmény IDE kattintve lehet metekinteni!

(forrás: atletika.hu)

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41