Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Elődöntő bajnok atléta csapatunk!

Zalaegerszegen és Miskolcon rendezték meg Magyarország Atlétikai Csapatbajnokságának idei elődöntjét. A nyugati csoportban az UTE csapata az MTK atlétáival közösen alkotott egy csapatot és diadalmaskodott másik 15 csapat előtt. A hőséget hatalmas eső és 1 órás esőszünet váltotta, amit ismét hőség követett, így nem volt könnyű dolguk az atlétáknak.

Legfőbb célunk természetesen a szeptemberi döntőbe jutás volt, de minden évben ezt sikerül kiegészíteni egy első helyezéssel, aminek nagyon örülünk. Minden versenyző kitett magáért és a körülményektől nem félve megtett a csapatért mindent. Senki sem panaszkodott, senki próbált magyarázkodni. Mindenkin látszott, hogy magáénak érzi ezt a csapatot és a legjobbját szeretné elérni.

A csapatot alkotó újpesti atléták a következők:

Vindics Balázs, Erdélyi Zsófia, Torma Anett, Furulyás Lili, Tóth Rebeka, Tremmel Barbara, Madarász Viktória, Kató Géza, Rácz Sándor, Szabó Bence, Havasi Róbert, Ormay Anikó, Fodor Zsófia, Kühne Gréta, Németh András, Nemoda Balázs, Járvás Máté

Gratulálunk minden újpesti és MTK-s versenyzőnek egyaránt, valamint szintén gratulálunk és köszönjük munkájukat az edzőknek, Szabó Istvánnak, Zemen Jánosnak, Széles Lajosnak, Käfer Leventének, Lisztóczki Jánosnak, Nyilasi Péternek és Ormay Anikónak, valamint az MTK edzői stábjának is.

A verseny eredményeit és a pontversenyt a verseny honlapján lehet megtekinteni: http://csb.masz.hu/2018

Képek

Brandenburg, kajak-kenu Európa-bajnokság című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41