Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

Elhunyt Ziegner Károly!

Szomorú hírt oszt meg a honlap az atléták közösségével. Életének 87. évében elhunyt Ziegner Károly, Karcsi bácsi – aki fáradhatatlan, önzetlen munkájával évtizedeken át járult hozzá a sportág hátországának működéséhez. Életét a sport töltötte ki, az atlétika szeretetét családjába is átplántálta: leánya és unokája is élvonalbeli, válogatott versenyző volt. A sportágban végzett szervezői, intézői tevékenységét többek között az Újpesti Dózsa és Bp. Honvéd szakosztályának eredményes működése is bizonyította.

A Magyar Atlétikai Szövetségben végzett munkájához a napi, önként vállalt feladatok mellett olyan fontos, a múlt és a jelen összekapcsolásában elengedhetetlen tevékenység fűződött, mint a régebbi időszakok eredményes atlétáinak nyilvántartása, a rendezvényekre való meghívásuk szervezése, a születésnapi üdvözletek gondozása. a kegyeleti megemlékezések figyelemmel kísérése.

A rangos és a legegyszerűbb események megbízható versenybírójaként, az országos mellett a főváros szövetségének aktivistájaként, az atlétikai alapítvány segitőjeként - és még hosszan sorolható feladatok sikeres szervezőjeként -, mindenki ismerte és elismerte Ziegner Károly  sportágszeretetét, amelyet a magyar atléták közössége, köztük a MASZ iroda munkatársai nem fognak elfelejteni.

(forrás: atletika.hu)

Képek

Övvizsga 2019.február 11-én című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41